SALAM 10 MALAYSIA !!!

OH YEAHHHH.....
pada hari yang indah ini.... setelah di perkenankan duli-duli yang mulia raja-raja.... dengan ini saya mengumumkan SAYA DAH ABES EXAM... YES !!!!!!!!!!

kepada budak2 UMP yang belum abis 2... selamat la SIR- TAR- DIIII... baik korang stadi dr korang bc blog ni... heheh...

da lame xupdate blog ni... banyak idea nak di curahkan... tapi nak kena tumpu blaja dlu... walaupun ak bknla stadi... tp semangat ak ade... so xpyh setadi pn xpe... ngn semangat pn bleh jawab exam ape... haha...

lagi sekali saya ucapkan.... GAMBATE kepada yang belum habis exam... selamat duduk kat UMP ni ek... ak da nak balik... heheh... BABAI


masa exam jangan tido... nnt kene sergah dengan pengawas...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 2 3 go~

Aku org yg simple2 saja, mudah2 saja, tenang2 saja, n mcm2 lg saja....

Followers

Islamic Calendar

mari chetting2...

click la ek... ngeh2