HANTU.....

ASSALAMUALAIKUM DAN SELAMAT PAGI SEMUA...

ehehehem.... arini aku direct to the point la kan... engkau orang pernah tak??? alami satu situasi di mana korang jumpe or di kacau or di sakat hantu??? sape xpnh angkat tangan.... pastu anda cabarlah hantu-hantu sekalian untuk mengacau anda... haha.... aku xbrani... sbb aku pn ade gak pengalaman seket2... kalau boleh xmaula alami lagi weh... kat kampung aku pun banyak kes... huhu... so topik arini... mari kongsi sedikit pengalaman kite berkenaan alam mistik ni... huhu... 

Ok pengalaman 1... erk tapi aku xpasti ni pengalaman pertama ke bukan... sebab mcm ade lagi yang penah aku lalui sebelum2 tu... cume ni la yang paling aku ingat... heheh... masa tu aku baru darjah 5... aku tido dalam bilik masa 2... adik aku pn tido sebelah... senang kate 1 family la tido 1 bilik... sebab masa tu ade sebilik je rumah aku ni... rumah kecik... tu yang kongsi bilik... tapi bukan tu isunye skang ni... isunya adalah... seingat aku pada masa tu... aku tengah tido dengan nyenyaknye kat tilam aku... tetibe aku terjaga... sebab ak terdengar org ketawa kat ruang tamu rumah aku... mule2 ak ingatkn bapak aku... sebab bapak aku mmg biase tido lwt pn... aku je tido awal masa 2... so nak di jadikan cerita... aku pun cubela dengar betul2.... mane datang bunyik 2... dan aku tengok bapak aku tengah sedap je tido sebelah mak aku mase tu... aku pun ape lagi... meremang2 bulu rome aku... bunyi ketawa tu mmg seram la... mcm bunyi drakula ketawa... nak kate jiran aku ketawa... xmungkin die boleh konsisten ketawa sampai berjam2... huu... aku xboleh tido dr start aku terjaga tu... sampai subuh... memang horror la... dah la aku kejut semua orang xbangun... bila aku intai ruang tamu plak... xde sape pn yang ade... tp bunyi ketawa tu msh lg ade... tp bile dah nak subuh... bunyi tu sayup2 hilang... so berakhirlah mimpi (mimpi ke??? ) ngeri aku... bile pagi 2... aku ckp ke mak aku... mak aku wat xendah jer... bapak aku pun same... dieorg mcm xdgr pape yg pelik pn mlm 2... huhu... tapi malam2 lepas tu... bunyi ketawa tu dah xganggu aku... die kacau aku 1 malam jer... tu pun aku da gabra habis da... haha... 

pengalaman ke 2...erm... yang ini aku pn xpasti sama ada aku mimpi o tak... masa tu aku msh lagi tido kat blik yang sama... tapi xingt bile... yang aku ingt... ade 1 lembaga ni... tetibe je die boleh muncul depan aku... masa tu aku tengah baring... tetibe je ade lembaga mcm menjenguk masuk ke bilik aku tu... so bayangkan... tengah baring2 tu tetibe ade bende yang jenguk mcm 2... tekejot berok aku... ms tu pun dah lewat malam jugak da... huhu... tapi aku xpasti sama ada bende tu mimpi o bende betul2 jadi... sebb terlalu real sgt2... masa 2 ak siap boleh ingt muke bende yang jenguk aku tu... cuma sekarang dah xingat... mungkin sebab da lame sgt berlalu... tapi aku ade describe ke kwn aku ni... pastu die kate bnde tu pun penah kacau abang die mase ddk kat asrama... segale rupe memang sebijik macam yg aku jmpe... (tp kesahihan budak tu xtawla... sbb msg2 kecik lagi masa tu... hee )

pengalaman ke 3... haa yang ni aku rasa mesti korang semua penah rasa... kene tindih ngn dot3.... haha... tp xtawla... dalam sains ade kate bende tu ade kaitan dengan kelumpuhan masa tidur... tapi pd pandangan aku... bende halus2 pun ade kaitan jugak... bende tu kan suka kacau manusia... 1st time aku kene adlh masa aku pindah tidur kat ruang tamu... yela kan dah besar... pandai2 la tidur kat luar.. xkn nak tido ngn bapak lg.. haha... dan aku selalu di tindih hampir setiap malam... wlupn aku da basuh kaki la hape la... tetap gak kene tindih... masa kene tindih tu... yang paling aku ingat... lembaga yang penah jenguk aku dulu 2... die datang menjenguk lagi... cuma kali ni macam die tol2 ade atas aku..... masa tu memangla... meremang xhabis... kaku macam kene tindih 2... tapi pas lama2... lepas jugak... tp yang xblh blahnye.. tiap kali aku kene tindih... akan ada 1 lagu yang akan terngiang2 kat telinga aku... tapi aku xtaw lagu ape... sebab lagu 2 aku langsung xpernah dengar... tapi malangnye... tiap kali aku terlepas dr kene tindih tu... aku akn lupe cmne rythm lagu tu... macam irama malaysia pun ade... haha... tapi alhamdulillah... lps lama2 aku tidur kat situ... aku pun dah x di tndih lg... smpai skrg... n aku harap2 xkn ade yang tndih aku lg..huhu.... 

pengalaman ke 4... korang semua taw x makcik jual nasik lemak... ala yang slalu datang ketuk tingkap jual nasik lemak 2... tp ade gak yg citer yang kate die jual karipap... xtawla mane satu betol... tapi skrg kumpulan BALAS (MAHARAJA LAWAK ) da baharui criter 2... makcik tu jual mapio ngn reload touch n go plak kat highway karak... haha... pttla xde budak kene kacau da...tapi dulu masa matrik... kononnye aku ni ddk kat bilik yang selalu kene kacau tu... kalau nak di ikutkan logik gak... sebab blik aku tu tol2 ngadap utan... so xmungkin xbleh berlaku... huhu... tapi sepanjang aku duduk kat bilik tu... xpenah plak kene kacau walaupun masa tu ak ni ske mencabar2 bnde g2... memang bodo la masa 2... ilmu xckup nak cabar2... dasar manusia takbur... huhuhu... tapi lepas aku masuk UMP ni.. barula aku taw bnde tu cuma cerita yang di sampai2kan dr mulut ke mulut... sebab bukan kat matrik aku jek... kat sume asrama ade cerite 2... kre mcm cerita rakyat gak la pasal makcik jual nasik lemak ni... haha.. wa sudah kene tipu... ( ni bukan pengalaman pun... hehe)

dan pengalaman ke 5... baru jek aku alami bbrpe minggu lepas.. kat mane xperlu la taw... huhu... masa tu aku baru balik wat kerja... dalam kol 3pg... aku pun nak balik bilik aku... mengantuk... mau balik tidur... aku balik jalan kaki jer... tgh layan2 angin malam... tetibe je aku kene sakat... damn giler la... huhu... tetibe bulu tengkuk aku meremang... pastu tempat yang aku lalu tu tetibe je ak rase mcm hening sgt2.. sunyi sgt2... mcm da xde org duduk beratus2 thn.... dan aku pun teruskan perjalanan.... sebab tempat tu memang da ramai orang kate mcm2... cume aku je baru taw sbb baru rase ade bende datang sakat... sebelom ni xpernah pun alami bnde 2 kat situ.... huhu... 

jeng-jeng-jeng...  itu jela kot yang ade... kalau ade sape2 yang nak cter pengalaman die... update la di blog anda... pas2 bg link ke aku... aku pun nak bace jgkk... huhu... bende2 mcm ni mmg seronok di dengar... tp xseronok di alami... kan3... hehe

k sekian...

tiada gambar hantu di selitkan disini... sebab saya sendiri rasa seram bila tengok gambar hantu... lagi2 dalam blog sendiri



PEREMPUAN VERSUS *******

ASALAMUALAIKUM...

heheh.... tajuk arini bukanlah nak menyentuh sensitiviti mana2 pihak... sekadar aku ingin menulis jek... kenapa perlu adenya golongan ini dalam masyarakat kite... huhu... menurut DR LIE TO YOU... golongan nyah ni adalah golongan di mana pada asalnya sorang lelaki... yg menukar karakter dorg jd pempuan... sma ada melalui pmbedahan o tidak... sng kate... lelaki menyerupai pompuan la... ni la tnda2 dunia nk kiamat... huhu... aku sendiri pn ade gak pengalaman dengan para nyah ni... kisah ni bermula pada zmn ak lepas SPM... jeng jeng jeng... ceritanya begini...

pada masa tu ak da habis spm.. so dengan semangat yg berkobar2... aku pun g la carik kerja... dan aku pn dapatla kerja kat 1 kilang ni... kilang buat tube air cond yg dibuat dr copper... kilang ni bernama GMC... ak pn xtaw la ape mkne GMC tu... harap kerja je... name kilang pun aku xtaw... huhu... nak di jadikan cerita... masa ak ngah dalam proses mengenal2 mesin ni... aku pn ternampak la seorg 'gadis' ni.. masa aku trnmpak tu... die membelakangi aku... so aku dptla tengok die punya body... mmg fuh lawo dow...  kalah pompuan... ngn rambut panjang sampai ke pinggang.... mmg taste ak la pompuan rmbt pnjg ni... senang kate ak tergoda la tengok bhgian blakang die... haha... perfect for a woman... mcm model... dan ak plak masa 2 prangai mcm **** lg... mcm2 la kuar dlm pikiran ak ni.. haha.... dan aku pun memberanikan diri tuk bertanya kepada seorang supervisor ni... 'bang, sape awek yg pki baju wane biru 2?? body bleh thn... haha ' lalu abang tu pun menjawab... ' oooo awek 2 ke... org pggl die adik... klu ko nk try ejas blehla... sng dpt die 2... sbb xde sape nak ke die... so die 2 xmemilih sgtla...' abg 2 berkata dalam nada tergelak2... aku pun ikutla gelak skali... xtaw ape yg lawak...so aku pun pegila kat tempat die buat keje 2... bajet nak mulakan ayat la... sekali ak tengok muke die... adoi... xblh blah... muke jantan... hahahahahaha.... mmg stylo la... name plak nak same ngn name aku.. damn gler... huhu... mmg trauma la aku... sejak tu ak jadi risau... tkt nk aproach pompuan sbb tkt dorg tu sbnrnye laki... tteehhhhhhhhheeeeeee..... so lepas tu... ak pn da xtego die da... takut dow..huu.... n die pun byk lg geng kat situ rupenye... tapi kat department laen2... adela dalam  3 4 orang... tp last2 ms aku nk berenti dulu... ade sorang ni  tobat... da jd lelaki balik...tapi bl die jadi laki tu... mmg hot la die... mcm laki korea... putih... rmbt style.... ramai la pompuan yang dulu2 benci kat die.. tukar jadi minat ke die... so pastu ak pun xtaw ape jadi kat die.. sbb ak da brenti kerja... dah kene rogol agaknye... heheh

n recently... ak ade tengok video ni... aku rasa korang semua mesti da tengok... aku je lmbt... huhu...korang taw kan miss malaysia pahang... korang tekejot x tengok dorg??? kalau aku... memang terkejot pun... mane taknye... bapok muke sebijik mcm pompuan... kalaula video tu xbagi tajuk bapok... mmg mati2 ak ingat tu pompuan... huhu... dan kemudian... trauma aku bermula kembali... aku jadi takut nk aproach pompuan yang ak xkenal... sebab takut die tu sbnrye laki yg da operate barang die... hahaha... DALAM BOTOL  tol la... 



pada aku die ni blh thn lg... cun... mcm pompuan gak... tp laki... jahanem !!!
aku tertipu...


ni da rupe jantan da cket... ak xmgkn tertpu... hahaha


yang ni aku xbrape berkenan... nyampah la ngn ko nyah... huhuhu


yang ni aku plg xblh thn tgk... rs nak...
TEGELAK... HAHAHAHAHA...
kalah kumpulan GULE-GULE...
seksi woo... nsb bek ak pndg dorg xdose... hoho


tapi aku xla pandang hina sangat... semoga dieorg akan d beri hidayah  oleh ALLAH untuk bertaubat...  slagi dieorg belum mati lagi.. selagi tu ade mase lagi tuk bertaubat... mcm kawan bapok aku yang da jadi laki tu... heheh... 

kalau lembut masih xpe... asalkan dieorg xsmpai tahap nak operate n minat kat kaum sejenis... dan juga x berhias macam pompuan... dan harap kalau ade la sape yang gay o lesbian bace post ni.. sedarla... xsedap pun korg nak kerjakan badan pasangan korg 2... sebab pasangan korang pun ade ape yang korang ade... baik jadi lelaki o pempuan normal... ALLAH dah cipta kite berpasangan... lelaki dan perempuan... so xpayahla nak jadi songsang plak... kang bumi terbalik kang... k ek...
renungkanlah... 

SELAMAT MAJU JAYA...
kepada yang belum habis exam...
semoga berjaye... 
:-)






PENGUMUMAN !!!!

ketepi. !!! ketepi. !!! ketepi !!!
bg laluan sikit....

ehehemmmm...

pengumuman kepada pembaca sekalian....
blog saya sudah di tukar nama dari JERITAN BATINKU kepada
seperti di ats...

sbb batin ku xblh menjerit... boleh merintih jek... sbb 2 aku tuka... heheh
sape phm... diam2 sudah...
sape xpaham... g bukak kamus dewan pe maksud ku itu..
SEKIAN, TQ

BABAI~

SALAM 10 MALAYSIA !!!

OH YEAHHHH.....
pada hari yang indah ini.... setelah di perkenankan duli-duli yang mulia raja-raja.... dengan ini saya mengumumkan SAYA DAH ABES EXAM... YES !!!!!!!!!!

kepada budak2 UMP yang belum abis 2... selamat la SIR- TAR- DIIII... baik korang stadi dr korang bc blog ni... heheh...

da lame xupdate blog ni... banyak idea nak di curahkan... tapi nak kena tumpu blaja dlu... walaupun ak bknla stadi... tp semangat ak ade... so xpyh setadi pn xpe... ngn semangat pn bleh jawab exam ape... haha...

lagi sekali saya ucapkan.... GAMBATE kepada yang belum habis exam... selamat duduk kat UMP ni ek... ak da nak balik... heheh... BABAI


masa exam jangan tido... nnt kene sergah dengan pengawas...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 2 3 go~

Aku org yg simple2 saja, mudah2 saja, tenang2 saja, n mcm2 lg saja....

Followers

Islamic Calendar

mari chetting2...

click la ek... ngeh2